OP MAAT

OVERGORDIJNEN OP MAAT

Gordijnen zijn absoluut fundamenteel om een kamer gezellig te maken. Voor jouw raamdecoratie kunnen we extra lange gedrapeerde gordijnen, doorschijnende gordijnen, blackout overgordijnen (om het daglicht tegen te houden) of geluidsabsorberende akoestische gordijnen leveren.

Naast de technische informatie over bijvoorbeeld voering en afwerking, maken ook kleuradvies en de keuze van de juiste stof deel uit van onze service. Wij streven er namelijk naar jouw persoonlijkheid naar voren te brengen in de keuze van het materiaal en de kleuren, zonder jouw budget te overschrijden.

KUSSENS OP MAAT

Voor onze op maat gemaakte kussens kunnen we binnen de stijl blijven van de items op onze website maar we kunnen ook andere stijlen van kussens maken zoals binnen- en buitenbankkussens, vloerkussens, buitenterraskussens, ligstoelkussens, sierkussens of poefs. We werken liefst met upcycled stoffen om de afvalberg te verminderen en de prijs betaalbaar te houden.

OP MAAT GEMAAKTE KUSSENS VOOR STOELEN EN (HER)STOFFEREN

Waarom zou je een vintage stoel vervangen, wanneer de kussens van de stoel herstofferen vaak volstaat om het plaatje er volledig anders te doen uitzien?

Voor deze stoel (zie foto hierboven), bijvoorbeeld, hebben we herwonnen stoffen gebruikt uit een van onze favoriete Belgische stoffenfabrieken mét verborgen ritsen zodat het extra gemakkelijk is om de stof eraf te halen en te wassen.