fabric colour palette

WAT WIJ DOEN

We ontwerpen woningtextiel en –bekleding voor particulieren in nauwe samenwerking met interieurarchitecten en meubelontwerpers. Alles wordt vervaardigd in België en wordt gemaakt op basis van lokale grondstoffen. Daarnaast bieden we ook onze consulting diensten aan, zodat we niet alleen een afgewerkt product kunnen leveren van goede kwaliteit, maar er ook voor kunnen zorgen dat het past binnen jouw interieur én jouw budget.

We maken woningtextiel en –bekleding zoals op maat gemaakte overgordijnen en jaloezieën. Naast de technische informatie over bijvoorbeeld voering en afwerking, maken ook kleuradvies en de keuze van de juiste stof deel uit van onze service. Wij streven er namelijk naar jouw persoonlijkheid naar voren te brengen in de keuze van het materiaal en de kleuren.

Doorheen het jaar maken we sierkussens in verschillende thema’s, die allemaal vervaardigd worden uit herwonnen stoffen. Elk stuk is uniek en kan zeer zelden gerepliceerd worden door de beperkte beschikbaarheid van de gebruikte stof. Je kan de kussenslopen online kopen met of zonder binnenkussen op basis van eendenveren.

Daarbovenop kunnen we ook zorgen voor kussens op maat in de stijl van de kussens op onze website, waaronder poefs, bankkussens, terrasstoelkussens en ligstoelkussens.

Al onze producten worden met de hand gemaakt in België.