_H0A9096 small.jpg

Interieur Design Studio

_H0A9701.jpg

Meet Sophie

Hey, ik ben Sophie Bartle en ik ben verzot op kunst, fotografie, design en reizen. Na mijn jarenlange ervaring in de textielsector besloot ik om mijn passie voor interieur om te zetten in wat later de beste beslissing van mijn leven bleek te zijn: HoHM oprichten.

Maatwerk is onze specialiteit en dat vooral in woningtextiel zoals overgordijnen, gordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, binnen- en buitenkussens en meubelstoffering. Ik ben ook steeds op zoek naar upcycled of ecologische stoffen en werk nauw samen met Antwerpse ateliers. Mijn doel is om mooi afgewerkte kwalitatieve producten af te leveren, gepaard met de beste service. 

Neem gerust contact met mij op voor stof- en kleuradvies, toekomstige samenwerkingen of voor eender welke andere vraag die je mij zou willen stellen.

 

 

_20180508_145320.jpg

HoHM x Wiesi Will Collaboration

Stay Tuned voor meer informatie!

 

 

gift card  xmas.jpg

Gift Cards

Cadeautjes kopen... wat een nachtmerrie! Wel, wij lossen dat voor je op! JEEJ!! Onze cadeaubonnen zijn dé perfecte oplossing voor eender welke gelegenheid. Je kan ze gebruiken voor alle items op onze webshop én voor onze producten op maat. En vergeet niet, VERZENDING IN BELGIË IS GRATIS!